تبلیغات
وبلاگ دوستداران خانواده یغمایی - مصاحبه ی کاوه با شباهنگ
سه شنبه 29 بهمن 1387

مصاحبه ی کاوه با شباهنگ

   نوشته شده توسط: بهزاد صادقی    نوع مطلب :عمومی ،

جمعه 23 اسفند ۸۷ ، کاوه با برنامه شباهنگ در صدای آمریکا مصاحبه ی جدیدی خواهد داشت . این مصاحبه ساعت ۲۲ بوقت ایران بطور زنده پخش می شود .

Kaveh is having an interview with Channel VOA (Shabahang), on Friday March 13, 2009 at 10:30 am PST / 13:30 EST / 22:00 IRST

www.kavehyaghmaei.com *** www.kavehfans.com


What causes painful Achilles tendon?
جمعه 17 شهریور 1396 03:59 ب.ظ
Thanks to my father who informed me regarding this website,
this web site is really remarkable.
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 02:31 ق.ظ
Quality articles is the key to attract the visitors to pay a visit the web page, that's what this site is providing.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر